3 oktober 2009

Lördag

Verkar som att jag kommit av mig, har inte bloggat sen i onsdags=)

Har väl inte hänt så mycket sen dess, har jobbat och varit på Silviateam möte i Uppsala. Känns faktiskt riktigt bra att vara med från början att starta upp ett team som specialiserar sig på demensvård. Våra uppgifter är att handleda personal vid behov, likaså timvikarier och sommarjobbare, ut och föreläsa m.m. Väldigt spännande!! Mitt nästa uppdrag är att den 20 oktober åka till en annan enhet i Uppsala, demensavdelning, och observera en dag och sen ge råd och tips på vad som kan förbättras. Viktigt är att även tala om det som är bra=)

Igår var vi till svärföräldrarna och hälsade på, Robban skulle göra något med rallybilen eftersom det är rally imorgon. Idag måste jag försöka att städa lite här hemma och sen på ef om det blir fint och inte regn måste jag ut i trädgården och röja lite, plocka undan utemöblerna på altan, klippa ner lite buskar m.m.
Ikväll ska Robban och en kille till hålla på med badrummet, tror det var golvvärmen som skulle dit idag.

Igår sålde vi år husvagn förresten, känns skönt faktiskt och vi har inte ångrat oss än iallafall=) Vi har ju turen att låna om vi skulle vilja ut nåt nästa sommar.

Nästa vecka ska jag till Stockholm på lite föreläsningar, har inget med skolan att göra men det handlar om personer med demenssjukdomar. Därför är man utvald att få åka, det är genom jobbet.

Nu ska Celine ha datorn och kolla på bompa=)

1 kommentar:

  1. Jaså ni sålde husvagnen, kanske var lika bra:D känns inte som det var eran grej riktigt:p
    Ses imorrn.
    puss

    SvaraRadera